Om oss

Vi började med goldnews.se, fortsatte med valptips.se och nu är vi igång med denna sida, hundmagasinet.com. Av naturliga skäl, handlar det mesta om golden retriever, men nästan allt kan appliceras på andra raser också.

Presentation av oss

Vi träffades hösten 1999 när Anette Hellgren köpte en golden retrievervalp av Helene Strömbom, kennel Rossmix. Föga anade vi då att det var början på en lång och givande vänskap.

När Anette hämtat hem sin valp skrev hon ett mail och berättade hur det gick med valpen. Helene som vid den tidpunkten var redaktör för Goldenklubbens medlemstidning Golden Nytt tyckte texten var bra och efter några prova-på-artiklar värvades Anette till redaktionskommittén.

Efter drygt tio år som redaktör och skribent har vi lämnat Golden Nytt, men här på Hundmagasinet fortsätter vi vårt givande samarbete tillsammans med andra duktiga skribenter. Här kan vi dessutom skriva precis det som faller oss in, vilket känns befriande.

Men vi sitter inte bara framför datorerna. Vi tränar hundar ihop, reser en del till hundutställningar och annat både i Sverige och utomlands och går långa promenader ihop med våra hundar. Vi pratar en hel del hund förstås och delar många synpunkter, men det händer att vi tycker olika också. Men framför allt skrattar vi och har roligt tillsammans. Mycket roligt . . .

Denna skrattsalva utbröt under hemresan från Crufts för många år sedan.